Introduserer

Vuggen

Introduserer

Vuggen

En ny klassiker er født.

Moonboons Vugge er en gamechanger innenfor funksjonelle søvnprodukter, da Vuggen kombinerer muligheten for å sove på et flatt og fast underlag med de beroligende, vuggende fordelene man kjenner fra Hengevuggen.

highlighted image

VUGGE

Vuggen er designet for barn fra 3 kilo. Bruk vuggen som et supplement eller alternativ til Hengevugggen og i stedet for en vanlig vugge som står på gulvet.

Vuggen er til den designbevisste familien som ønsker å legge barnet sitt til å sove på en flat bunn med et fast underlag. Det lange liggemålet og det åpne designet er opplagt til barn som roer seg ned ved å følge med på hva omgivelsene gjør, eller som får det varmt i Hengevuggens omsluttende trygghet.

Kjøp

ESSENTIAL VUGGE PAKKE

Skap den beste søvnen for barnet ditt med en GOTS-sertifisert Vugge med flat bunn og en vuggemotor som er den mest lydløse på markedet. I vår Essential Vugge Pakke får du begge deler til en fordelaktig pris, så dere kan komme godt i gang.
highlighted image

CLASSIC VUGGE PAKKE

Den romslige og GOTS-sertifiserte Vuggen med flat bunn, de myke bevegelsene fra Vuggemotoren og det praktiske og stilrene Stativ 2.0. I Moonboons Klassiske Vugge Pakke får du alle tre delene til en fordelaktig pakkepris, så du kan gi barnet ditt den beste mulige søvnen.
highlighted image

Ekspertuttalelse


Jeg kan helt ærlig ikke se en eneste grunn til å bruke en vanlig seng eller vugge som står på gulvet.

Mia Bernscherer Bjørnfort - Søvn- og Ammeveileder

logo
Flat bunn

Kombinerer et fast underlag med de beroligende bevegelsene som er kjent fra Moonboons Hengevugge. Erstatter behovet for en seng eller vugge som står på gulvet.

logo
Utviklet af søvneksperter

Lever opp til de høyeste europeiske sikkerhetsstandarder og er utviklet i samarbeid med søvneksperter. GOTS-sertifisert med omtanke for miljøet.

logo
Langt liggemål

Det lange liggemål gør, at Vuggen er større og mere åben end Slyngevuggen, hvilket nogle børn foretrækker eller har behov for til at finde ro.

Hvordan virker Vuggen?

Vuggen er designet til å passe sammen med Moonboons fjær og vuggemotorsystem og Stativ 2.0.

Vuggens rolige bevegelser - opp og ned - minner babyen om tiden fra mors mage, som kombineres med fordelene fra et flatt og fast underlag. Det skaper en rolig og avslappende stemning som får de minste til å overgi seg til søvnen.

Vuggen er en livredder for foreldre som ønsker å gi barna deres bedre søvn, da den frigir tid , som ellers ville vært brukt på å hoppe på en yogaball, vugge barnet i armene eller noe helt annet.

Vuggen er velegnet for:
- barnet som liker seg bedre i en åpen vugge, i stedet for Henggevuggens omsluttende trygghet
- barnet som roer seg ned med de beroligende, vuggende bevegelsene
- det nysgjerrige barnet, som finner ro ved å følge med på omgivelsene
- barnet med en god, indre varme, som lett får det varmt.

Den er velegnet til barn med særlige behov, som ikke er forenlige med Hengevuggens bøyning, men der hvor foreldrene ønsker å gi barnet fordelene med de vuggende bevegelsene. For eksempel hvis barnet har hofteskinne.

highlighted image

Hvorfor skal du velge Vuggen?

- Utviklet af eksperter
- Kombinerer flat bunn og vuggende bevegelser
- Langt liggemål
- Beroligende effekt for mer og bedre søvn
- GOTS-sertifisert med omtanke for miljøet
Se Produktdetaljer

Skal jeg velge en Vugge eller en Hengevugge?

Vuggen er større og mer åpen end Hengevuggen, som noen barn foretrekker. Det gir mulighet for å legge barnet til å sove på en flat bunn, eller med et fast underlag. Samtidig dekker det barnets behov for de gavnlige vuggende bevegelsene, som Hengevuggen er kjent for.

Vuggen er godt egnet til barn med spesielle behov, som ikke er forenlige med Hengevuggens bøyning, men hvor foreldrene ønsker å gi barnet fordelene ved de vuggende bevegelsene.

Moonboons Vugge har et lengre liggemål enn i Hengevuggen, noe som gir barnet mer plass. I tillegg til de opplagte fordelene med en flat bunn, forlenger Vuggen også bruken av Stativet og Vuggemotoren.

RESPEKT FOR MILJØET

Den GOTS-sertifiserte Vuggen er utviklet av økologiske og gjenanvendelige materialer med tanke for miljøet. GOTS-sertifiseringen er din garanti for at den økologiske bomullen som er brukt til produktet oppfyller de allerhøyeste standarder for produksjon av bomull - helt fra dyrkingen av bomullen til ferdig produkt. Du kan med sinnsro bruke Vuggen, da den er produsert uten bruk av skadelige kjemikalier eller pesticider.

SKANDINAVISK DESIGN

Vuggen kommer i det ikoniske Moonboon-designet. Et stilrent og skandinavisk design, som passer til alle hjem. Det stilrene og avdempede designet pakker fint inn de tekniske detaljene, så produktet ikke står ut eller opptar estetisk plass i hjemmet deres.

Moonboons Vugge er betrukket med 100 % økologisk og GOTS-sertifisert bomull i høy kvalitet. Bomullen er vasket i loppefrøskall, noe som gir et bløtt og naturlig look. Vuggens sider er quiltet i det velkjente harlekin-diamantmønsteret, som sender tankene mot Moonboons Ammeputer og Babytepper.

Vuggen er også forvasket, så dere ikke behøver å gjøre det.

PRODUKTSIKKERHET

Intet kan være for sikkert når det kommer til våre små, og hos Moonboon går vi lenger enn resten av markedet for å kunne levere så sikre produkter til dere som mulig. Derfor er Moonboon Vuggen utviklet i nært samarbeid med eksperter og følger den europeiske sikkerhetsstandard EN 1130:2019.

Frequently Asked Questions