HVA VI GJØR FOR Å LEVE OPP TIL ANSVARET VÅRT

Vi er veldig stolte over å ha oppnådd å bli GOTS-sertifisert som virksomhet, og at våre produkter er anerkjent av og med OCS-standarden.

GOTS-SERTIFISERING

GOTS (Global Organic Textile Standard) representerer verdens ledende standard for økologiske tekstiler. Den sikrer at alle ledd i leverandørkjeden av et produkt er garantert trygge og ansvarlige arbeidsforhold, og at de bruker økologiske materialer i sin produksjon.

GOTS-sertifiserte produkter som oppfyller de høyeste standarder for økologiske materialer, og som er utviklet med omtanke for miljøet og mennesker, så du kan være garantert at ditt Moonboon-produkt har blitt produsert uten brul av skadelige kjemikalier eller pestisider.

Produkter som er produsert med minimum 70% økologiske fibre, er merket med "laget av økologiske materialer." Produkter som er produsert med mer enn 95% økologisk materiale, er sikret "økologisk" status.

I tillegg til våre GOTS-sertifiserte produkter, har Moonboon som virksomhet blitt inspisert og vurdert ut fra GOTS-krav. Standarden inneholder både sosiale og miljømessige kriterier, som sikrer regulering av arbeidsforhold, håndtering av avløpsvann, bruk av kjemikalier og krav til produktets kvalitet. Vi er stolte over at vi gjennom våre tiltak i virksomheten har kvalifisert oss til å bli GOTS-sertifisert!

OCS SERTIFIKAT

OCS (Organic Conent Standard) er en internasjonal frivillig standard som sikrer at materialene er økologisk, på hele reisen fra råstoff til ferdig produkt. Dette garanterer at produkter som er merket med OCS er laget av økologiske produsenter, og det sikrer at innholdet i produktet opprettholdes som økologisk, helt fra forholdene på marken og til det ferdige produkt.