VELG SIKKERHET 

Du ville aldri gå på kompromiss med din babys sikkerhet. Det gjør vi heller ikke!

Som et resultat av den økte interessen for funksjonelle soveprodukter, som Hengevugger, ser vi også et økende antall merker som selger billigere lav-kost produkter, som dessverre går på kompromiss med sikkerheten.

Den harde realiteten er at sikre kvalitetsprodukter er dyre å produsere. Det er også grunnen til at kvalitet, sikkerhet og lave priser ikke går hånd-i-hånd.

HUSK ALLTID ...

Det er viktig å ha klarhet i følgende spørsmål, innen du kjøper søvnprdodukter til din baby::

  • Hvor er produktene designet og utviklet?
  • Lever produktene opp til europeiske sikkerhetsstandarder, slik som EN-1130:201?
  • Er produktene GOTS-sertifiserte?
  • Hvordan holder du prisene nede?

Hvis det ikke er trygt, vil vi ikke selge det

Helt fra første dag, har Moonboon bestemt seg for å investere i kvalitetsmaterialer og sikkerhet. Av samme grunn har vi danske ingeniører in house for å utvikle og følge med i produksjonen. Produktene blir sikkerhetstestet hos tredjeparts trygghetskonsulenter (blant andre Consumer Lab Denmark) gjennom produktutviklingsfasen. Dette sikrer at produktene følger og lever opp til de europeiske sikkerhetsstandardene.

Du skal vite at babyen din alltid er i trygge hender når du velger Moonboon.

For å gjøre det enkelt for deg, har vi listet opp de viktigste sikkerhetsforordningene som du skal se etter når det kommer til hengevugger, stativ og vuggemotorer.

DET SIKRESTE VALGET

Alle våre Pakker lever opp til den høyeste europeiske sikkerhetsstandarden EN-1130.2019.

ADVARSEL:
  • Ikke kjøp S-kroker eller metallkjeder i DIY-butikker. Det har dessverre vært tilfeller hvor babyer har fått metallsplinter i øynene, men aldri fra et Moonboon produkt.
  • Dersom du skulle bestemme deg for å kjøpe deler fra en tredjehånds forhandler, vær oppmerksom på materialet/ hvilken grad av metall som er brukt. Og bruk aldri tildekkede produkter av noen art.