Vuggemotor 2.0

Markedets mest stillegående vuggemotor

Vuggemotoren er en hjelpende hånd til å holde Hengevuggen, Tvillinghengevuggen eller Vuggens beroligende bevegelser i gang.

Tester fra Dansk Teknologisk Institut viser at Moonboons Vuggemotor 2.0 er 27 % mer lydsvak, sammenlignet andre kvalitetsmotorer. Vuggemotoren kan kjøre i ubegrenset tid, og hastigheten kan innstilles så den passer til barnets behov.

Vuggemotor 2.0 kombinerer form og funksjon. Den skandinaviske stil og de diskrete designendringene skaper et estetisk uttryk som passer inn i ethvert hjem.

logo
Den mest stillegående vuggemotoren 

Opplev den mest lydsvake vuggemotor på markedet – for enda bedre søvn. Vi har gitt Vuggemotor 2.0 en oppgradering, og tester fra Dansk Teknologisk Institut viser at støynivået (dB) er 27 % lavere enn hos andre kvalitetsmotorer på markedet.

logo
Mykere bevegelser og mindre miljøpåvirkning 

Vi har lyttet til dere. Våre danske ingeniører har oppdatert Vuggemotoren, så den skaper enda mykere bevegelser og påvirker miljøet mindre. Med ny, ubegrenset timerfunksjon og justerbar hastighet til barnets behov.

logo
Hvis det ikke er sikkert, selger vi det ikke 

Vuggemotoren er designet og utviklet i Danmark. Den er sikkerhetstestet av våre danske ingeniører og sikkerhetskonsulenter.

highlighted image

HVORDAN FUNGERER MOTOR 2.0?

Vaggmotor 2.0 hjälper dig att hålla igång Hängvaggan, Tvillinghängvaggan eller Vaggan.

Anpassa tempot efter barnets vaggbehov och och ställ in timern för önskad körtid.Den lugnande vaggan hjälper ditt barn att lugna sig och sova bättre.

Så nu kan du säga adjö till långa, trötta armar och gungande steg över vardagsrumsgolvet med en kinkig bebis.

Les mere

Velg sikkerhet – For en trygg og sikker søvn. 

Hos Moonboon går vi aldri på kompromiss med ditt barns sikkerhet ofg alle produktene våre blir løpende sikkerhetstestet.

Moonboons CE-merkete Vuggemotor 2.0 er designet, utviklet og sikkerhetstestet i Danmark med danske produktdesignere og ingeniører. Derfor kan du være helt trygg når du bruker Vuggemotoren, når du vil skape mer og bedre søvn for barnet ditt.

*Av sikkerhetshensyn er Motor 2.0 utstyrt med en sikkerhetsfunksjon, som automatisk stopper motoren etter 12 timer.

respekt for miljøet

Den nye Vuggemotor 2.0 har flere funksjoner for en bedre funksjonalitet, og har færre komponenter med et ønske om å minske avtrykket på miljøet.

Med miljøet i tankene har våre danske produktingeniører oppgradert motorens mekanikk betydelig.

Resultatet er en motor med færre og enda bedre komponenter enn vår første Vuggemotor.

Det gir en mykere vugging, økt stabilitet og et mindre avtrykk på miljøet. Med omtanke for barnet ditt og for kloden.

FAQ