WHITE NOISE SPEAKER

Babyer liker white noise. De er nemlig vant til det. Før babyen blir født, tilbringer den sine dager og netter inne i magen, tett omgitt av den beroligende menneskelige summingen fra mors kropp. Morens bankende hjerte, lyden av blodet som suser rundt i kroppen og den rytmiske pusten utgjør til sammen en blanding av betryggende lyder.

Når babyen er født, befinner den seg plutselig i en foruroligende verden av stille og forsiktige lyder. White noise-produkter skaper et behagelig lydmiljø som kan minne om livmoren. Det beroliger barnet og hjelper det til å slutte å gråte og falle raskere i søvn.

highlighted image

WHITE NOISE SPEAKER

Vår White Noise Speaker er spesielt utviklet for å hjelpe babyer og barn med å sove bedre. Høyttaleren inneholder 10 avslappende lyder: 3 beroligende white noises, 3 naturlige pink noises, 2 lavfrekvente brown noises og 2 avslappende womb noises. Noen barn setter pris på litt lys under søvnen for å skape et trygt og varmt miljø. Og vi vil ikke at du skal famle rundt i mørket. Derfor har høyttaleren et innebygd nattlys med et varmt og behagelig lys, som enkelt kan slås av og på.
SE PRODUKTDETALJER
logo
FALL I SØVN RASKERE, OG SOV BEDRE  

Velg mellom white, pink og brown noises – og womb sounds med lyden av mors mage. Lydene skaper trygghet og ro og hjelper barnet til å falle i søvn raskere og sove bedre.

logo
TA MED LYDEN

Nyt det faktum at høyttaleren kan tas med overalt. Silikonstroppen gjør det enkelt å henge høyttaleren opp, for eksempel på hengevuggens tverrstang. Og med det oppladbare batteriet trenger dere ikke tenke på ledninger.

logo
BRUK UTEN SMARTTELEFON 

Godt og gjennomtenkt design. Vår White Noise Speaker fungerer uten app og smarttelefon. La høyttaleren skape et beroligende miljø, og frigjør telefonen til andre ting mens barnet sover trygt.

lydene

Lyder fra livmoren (#1 Mom's Heartbeat og #2 Womb Sounds)
Etterligner den beroligende menneskelige summingen fra tiden i mors mage. Morens bankende hjerte og lyden av blodet, som suser rundt i kroppen.

White noises (#3 TV Static. #4 Boat Motor og #5 Air Conditioner)
En sammensetning av forskjellige lyder, som strekker seg tvers over alle frekvenser og tilslører lyder fra omgivelsene. Velg mellom TV-støy, båtmotor og airconditioner som lydmiljø.

Pink noises (#6 Calm Waves, #7 Rustling Leaves og #8 Soft Summer Rain)
Søvndyssende lyder som vi kjenner fra naturens verden. Beroligende bølger, raslende blader i vinder og blidt sommerregn hjelper med å skape en beroligende atmosfære.

Brown noises (#9 Thunder and Rain og #10 Crackling Bonfire)
Brown Noise er dypere enn White Noise og Pink Noise og har en mer "rå" lyd. Velg mellom torden og regn, eller lyden av et knitrende bål.

HVA ER WHITE NOISE?

Betegnelsen white noise – eller hvit støy – omfatter en rekke lyder som kan virke beroligende, lindrende eller bidra til å skape fokus.

White noise er en sammensetning av ulike lyder, som sammen danner en lyd som strekker seg over alle frekvenser og blokkerer plutselige lydendringer i omgivelsene. White noise tilslører altså andre lyder, som ellers oppstår naturlig i omgivelsene, og blokkerer plutselige lydendringer. Da white noise er vedvarende, kan ikke lytteren fokusere på lyden, noe som gjør det lettere å gli inn i søvnen eller sovne igjen.

Det finnes ulike varianter av white noise med hver sine funksjonelle kvaliteter. Dette kan blant annet være pink noise og brown noise. Lydene er veldig like. Hver variant har derfor fått en farge for å hjelpe oss med å skille dem fra hverandre. Lydene skiller seg fra hverandre ved å ha ulike energinivåer og frekvensdistribusjoner. De har imidlertid alle til felles at de har en positiv effekt på søvn og avslapning.

Alle barn er forskjellige. Noen finner ro ved white noise, andre ved brown noise, pink noise eller womb sounds. Derfor har vi tatt med lyder fra både white, pink og brown noises samt to womb sounds, som etterligner lydene fra tiden i magen. Alt sammen for å skape et beroligende miljø som hjelper ditt barn med å finne ro og sove bedre.

HVORFOR BRUKE WHITE NOISE?

For foreldre kan det være tungt og psykisk utmattende å ha et barn som gråter i lange perioder om gangen og ikke vil sove. Det kan til og med være en stor utfordring for foreldrene selv å få nok søvn. Selv når man er forbi ammestadiet med flere oppvåkninger i løpet av natten, kan barnet ha problemer med å finne ro eller falle i søvn.

For å hjelpe barnet med å sovne anbefaler eksperter en rekke avslappende metoder som hjelper barnet på vei inn i søvnen. Her kan white noise være til stor hjelp.

ellers kan skremme barnet eller kanskje vekke det før det var meningen. Moonboons White Noise Speaker fungerer på tvers av alle aldre og er en hjelpende hånd til foreldre som ønsker å gi barnet en bedre søvn. Den er også fantastisk i kombinasjon med hengevuggens rolige vugging. White noise skaper en jevn og rolig atmosfære som får babyer og barn til å slappe av, og som kan hjelpe hele familien til å sove bedre.

HVORNÅR BRUKE WHITE NOISE?

Mange anbefaler white noise på grunn av to distinkte egenskaper:

1. Ved sengetid: White noise har en dempende effekt som hjelper barnet til å falle i søvn og sove bedre, uavhengig av hvilke andre lyder som måtte være i omgivelsene.

2. Under søvnen: Det er bevist at white noise stenger andre lyder ute. White noise har en tilslørende effekt og blokkerer plutselige forstyrrende endringer i lyden eller lydstyrken, som ellers kan skremme barnet eller kanskje vekke det før det var meningen.

highlighted image

HVORDAN BRUKER MAN WHITE NOISE?

Når det gjelder søvnbehov, er alle barn forskjellige. For å finne den riktige lyden for barnet anbefaler vi at man prøver seg frem og ser hvordan barnet reagerer. 

Plasser høyttaleren nær barnet, slå den på og finn en passende lyd. Start med den lyden du liker best. Dersom det ikke har noen effekt, kan du prøve de andre lydene, én om gangen, for å finne den lyden barnet liker best. 

Etter noen minutters bruk vil de fleste barn roe seg ned eller falle i søvn. Høyttaleren etterligner lydene fra tiden i magen, noe som gir en behagelig atmosfære og stenger forstyrrende lyder ute. I løpet av kort tid virker det beroligende. Det lar deg også finne tryggheten du trenger som forelder. 

White noise er en hjelpende hånd, men kan ikke løse alle søvnutfordringer. Husk at det å våkne i løpet av natten er helt normalt for babyer, og at dette ikke nødvendigvis er et tegn på at noe er galt. Det er ikke realistisk å forvente at babyer og barn skal sove tungt hele natten. Noen ganger trenger de en flaske, en ren bleie eller en klem. Men det er en god sjanse for at white noise kan hjelpe dem med å falle raskere i søvn igjen. 

FAQ