VELG SIKKERHET

Du ville aldri gå på kompromiss med din babys sikkerhet. Det gjør vi heller ikke!

Som et resultat av den økte interessen for funksjonelle soveprodukter, som Hengevugger, ser vi også et økende antall merker som selger billigere lav-kost produkter, som dessverre går på kompromiss med sikkerheten.

Den harde realiteten er at sikre kvalitetsprodukter er dyre å produsere. Det er også grunnen til at kvalitet, sikkerhet og lave priser ikke går hånd-i-hånd.

VI BRYR OSS

Bare det beste er godt nok for babyen din, så vi bruker bare de beste materialene, og produserer med omtanke for naturen.

STILLEGÅENDE MOTOR MED APP

Utviklet og designet i Danmark av erfarne ingeniører. Testet av tredjehånds sikkerhetskontrollører.

SIKKER OG STABIL

Moonboon Stativet er sertifisert med den europeiske sikkerhetsstandarden EN-1130:2019.

HVIS DET IKKE ER TRYGT, VIL VI IKKE SELGE DET

Helt fra første dag, har Moonboon bestemt seg for å investere i kvalitetsmaterialer og sikkerhet. Av samme grunn har vi danske ingeniører in house for å utvikle og følge med i produksjonen. Produktene blir sikkerhetstestet hos tredjeparts trygghetskonsulenter (blant andre Consumer Lab Denmark) gjennom produktutviklingsfasen. Dette sikrer at produktene følger og lever opp til de europeiske sikkerhetsstandardene.

Du skal vite at babyen din alltid er i trygge hender når du velger Moonboon.

INGEN BATTERIER OVER BABY

Av sikkerhetshensyn er det ikke batterier i Moonboons Vuggemotor. I sjeldne tilfeller har batterier blitt ødelagt, og har forårsaket brann eller avgitt syre.

EKSTRA SIKKERHET

Ingeniørutviklet fjær med en sikkerhetstropp for å unngå farlige ulykker dersom fjæren skulle vise seg å ryke.

IKKE METALL-MOD-METALL

Moonboon bruker kun toppsikret rustfritt stål som ikke splintrer. Undersøk alltid hva slags type stål som produsenten bruker. Beskyttende plastikkdeler er satt på alle bevegelige metalldeler som en ekstra foranstaltning.

DET SIKRE VALG

Alle våre bundles lever opp til den høyeste europeiske sikkerhetsstandarden EN-1130.2019.

ADVARSEL:

  • Ikke kjøp S-kroker eller metallkjeder i DIY-butikker. Det har dessverre vært tilfeller hvor babyer har fått metallsplinter i øynene, men aldri fra et Moonboon produkt.

  • Dersom du skulle bestemme deg for å kjøpe deler fra en tredjehånds forhandler, vær oppmerksom på materialet/ hvilken grad av metall som er brukt. Og bruk aldri tildekkede produkter av noen art.