Vår historie

Moonboon ble grunnlagt av Marie, en tobarnsmor fra København, og mannen hennes, Adam, i 2019. Etter fødselen av sin første sønn innså Marie raskt at for å være den moren hun ønsket å være, så var søvn avgjørende. Hun fikk bare ikke nok av det. Det fantes ikke et enkelt svar på hvordan hun skulle få god søvn, for det som hadde fungert for venner og familie, var bare ikke noe som fungerte for henne og sønnen. Så etter utallige søvnløse netter, hvor hun prøvde å få sønnen til å sove, bestemte Marie seg for å finne en løsning som ville forbedre sønnens søvnkvalitet og være en hjelpende hånd til andre foreldre, ved å ta noe av vekten av skuldrene deres. Dette førte til fødselen av Moonboon og utviklingen av de første Moonboon hengevuggene med motoren - samt mange flere timer med god søvn for Marie, Adam og sønnen deres.

"Da jeg grunnla Moonboon, var misjonen min alltid å bidra til å gi hver familie den samme sjansen for å være den beste og lykkeligste versjonen av seg selv som jeg hadde ønsket meg. Å få mer og bedre søvn var det første skrittet i den retningen, noe som fikk meg til å føle meg mer uthvilt og i stand til å nyte hvert våkne sekund med sønnen min til det fulle. Jeg håper at produktene våre kan hjelpe deg med å få den samme opplevelsen!"

Ikke bare en hengevugge

men et fellesskap

Over et halvt tiår og mer enn 150 000 glade foreldre senere, har Moonboon fortsatt det samme målet - å hjelpe babyer og barn til å sove mer og bedre, og dermed å støtte deg på reisen som forelder. Derfor er det også viktig for oss at alle produktene våre er trygge og utviklet i nært samarbeid med eksperter, at de er estetiske og representerer skandinavisk design. I tillegg er det viktig for oss at vi produserer med respekt for miljøet, fordi alt vi i Moonboon gjør, er gjort ut av den største kjærlighet til de minste. Vi håper at du kan føle den kjærligheten i de mange produktene våre, i designet og alle artiklene.

SELGES I FLERE ENN 60 LAND

Siden 2019 har vi i Moonboon utbredt produktene våre som gir bedre søvn til over 60 land over hele verden – og vi er ikke ferdige ennå.

MER ENN 55 ÅRS ERFARING

Det er viktig for oss at alle produktene våre er utviklet i samarbeid med eksperter. Derfor samarbeider vi med en rekke eksperter fra forskjellige land med over 55 års kombinert erfaring.

MER ENN 40 PRODUKTER FOR BEDRE SØVN

Gjennom årene har produktporteføljen vår vokst til å omfatte mer enn 40 forskjellige produkter, for å gi barnet ditt den best mulige søvnopplevelsen.

TILGJENGELIG I OVER 100 BUTIKKER

For å gi deg den beste opplevelsen, er produktene våre tilgjengelige hos utvalgte forhandlere, slik at du kan samhandle med dem på stedet.

SØYLENE VÅRE

Sikkerhet

Fra dag én har vår høyeste prioritet alltid vært sikkerheten av produktene våre. Derfor designer, utvikler og tester vi dem i Danmark sammen med søvneksperter og ingeniører. Vi tester og sikrer en streng overholdelse av de høyeste sikkerhetsstandardene. Samtidig er vi også stolte over å opprettholde GOTS-sertifiseringen vår, noe som ikke bare betyr bruk av økologiske materialer, men også innebærer vår ansvarlige produksjonspraksis.

Ekspertise

Vi er selv foreldre, og forstår viktigheten av kvalitet for barna våre. Det er også derfor vi investerer mye tid i forskning og samarbeider med anerkjente eksperter, som søvnkonsulenter, jordmødre, ingeniører, barneleger og mange flere for å sikre den beste kvaliteten på hvert Moonboon-produkt.

Respekt for miljøet

Omsorg for miljøet er avgjørende for oss. Våre produkter prioriterer naturlige materialer, for eksempel å bruke 100% økologisk bomull i alle våre tekstilprodukter, som for eksempel i hengevuggene våre. Som et GOTS-sertifisert selskap er vi dedikert til etisk praksis, ved å bruke naturlige materialer av høy kvalitet som er produsert ansvarlig fra start til slutt.

Skandinavisk design

Vår visjon for alle produktene våre er at de legemliggjør de viktigste egenskapene til skandinavisk design - en minimalistisk estetikk, design som følger funksjon, ærlighet i håndverket og oppmerksomhet på detaljer. Denne estetikken definerer vårt design hos Moonboon ut en visjon om å overføre vakre, tidløse produkter som er preget av en forbindelse til naturen.

VIL DU BLI MED OSS?

Vår misjon er å hjelpe babyer og barn til å sove mer og bedre. Vi tar en drøm om gangen, og er alltid på utkikk etter nye, lyse og ambisiøse sinn for å bli med oss på reisen vår!