VÅR HISTORIE

NOEN ORD FRA GRRUNNLEGGEREN VÅR

"Jeg heter Marie.

Sammen med mannen min, Adam, startet jeg Moonboon. Da jeg selv ble mamma, innså jeg raskt at hvert eneste barn er unikt, med egne behov og egenskaper. Jeg oppdaget at det ikke finnes et manual for å oppnå god søvn, og at det som fungerte for vennene og familien min, ikke fungerte for sønnen vår.

Etter å ha brukt utallige timer på å hoppe og vugge kroppen min til nær bristepunktet, med et barn som fortsatt slet med å roe seg, skjønte jeg hvor avgjørende god søvn er for både babyer og foreldre. Men at det er vanskelig å oppnå. Derfor la jeg ut på en reise for å finne en løsning. Målet var å forbedre søvnen til sønnen min, og lette noe av presset som vi hadde på oss som foreldre. Dette førte til utviklingen av Moonboon, og de første prototypene av Hengevuggen med Vuggemotor

Da vi introduserte Hengevuggen med Vuggemotor til sønnen vår, fant vi snart ut at han ikke bare sovnet raskere og sov bedre i det myke, komfortable og støyreduserende miljøet. Det ga også oss litt sårt, tiltrengt hvile. Det fikk en utrolig god innvirkning på meg, noe som gjorde meg til en bedre mor.

Siden da har det vært vårt oppdrag hos Moonboon å skape produkter som skaper bedre søvn for babyer og barn, og som i sin tur hjelper oss foreldre med et sårt behov for å være den beste versjonen av oss selv. Det er viktig for oss hos Moonboon at alle produktene vi designer og produserer oppfyller fire kriterier, som er sentrale for Moonboons identitet: Våre produkter må være trygge. Derfor tester vi dem med danske ingeniører. De må produseres med omtanke for miljøet, noe som betyr at vi bruker naturlige og økologiske materialer der det er mulig, og som støtter rettferdige arbeidsforhold. I tillegg er produktene våre basert på ekspertkunnskap, ettersom vi samarbeider med søvneksperter. Til slutt representerer produktene våre dansk design.

Alt vi gjør, er gjort med den største kjærligheten til våre små. Vi håper at du kan føle den kjærligheten, i våre produkter og design."


HVA ER MOONBOON?

Våre design er inspirert av månen, nattestid, dyp søvn, søte drømmer og eventyr.
For oss symboliserer «Moon» - månen - søvn, mens «boon» betyr en velsignelse eller en fordel, innkapsler alt som er godt i livet.

SIKKERHET

Helt fra begynnelsen av, har det vært vår første prioritet at produktene våre er trygge. Derfor foregår design, utvikling og testing i Danmark. Det skjer i samarbeid med søvneksperter og danske ingeniører, og vi har viet mye tid og energi til utviklingsprosessen, helt fra de første ideene til det ferdige produkt.

Hos Moonboon tar vi strenge tester svært alvorlig, og vi sørger for at alle produktene våre overholder de høyeste sikkerhetsstandardene. Det er også derfor vi er stolte over å være GOTS-sertifisert!

En GOTS-sertifisering er mer enn en garanti for at alt er økologisk. Merket er også et bevis på at produktene våre er produsert under ansvarlige arbeidsforhold, og en garanti for at vi oppfyller sertifiseringens strenge retningslinjer ved hvert trinn i forsyningskjeden vår.

EKSPERTISE

Å skape produkter av høy kvalitet har vært vår ambisjon helt fra den dagen Moonboon ble født. Mange av oss i Moonboon er foreldre selv, og som deg, vet vi at bare det beste er godt nok for barna våre. For å sikre at produktene våre er av høyeste kvalitet, bruker vi mye tid på utviklingsprosessen og utfører omfattende forskning på sikkerhet.

Til dette samarbeider vi med anerkjente søvneksperter og foreldre. Vi er stolte av at jordmødre anbefaler Moonboons Hengevugge for nyfødte og barn som veier opptil 15 kg.

Laura Faurschou har designet vår Vuggemotor i den rene formen som vanligvis forbindes med skandinavisk design, og ekspertingeniørene hos C.B. Svendsen i Kirke Værløse i Danmark, har utviklet og testet den. Dette gjør oss trygge på at når du kjøper utstyr og tilbehør fra Moonboon, så er det av høyeste kvalitet.

VI TAR VARE PÅ MILJØET

Vi ønsker å ta godt vare på miljøet. Derfor er Moonboons produkter laget av økologiske materialer, når det er mulig. Madrassene i Hengevuggene våre er for eksempel fylt med kapok, som er en naturlig fiber. Den er allergivennlig og produsert på en måte som gjør den 100% økologisk.

Hos Moonboon fokuserer vi på å beskytte mennesker, dyr og miljøet. Dette betyr at vi bare bruker naturlige materialer av høy kvalitet. Som et GOTS-sertifisert selskap har vi forpliktet oss til å bruke økologiske materialer produsert under trygge og ansvarlige arbeidsforhold fra start til slutt, der dette er mulig.
Du kan derfor alltid være sikker på at Moonboons tekstilprodukter er naturlige og produsert uten bruk av kjemikalier.

Å være GOTS-sertifisert var og er veldig viktig for oss i Moonboon, da det er viktig for oss at Moonboon tar sosialt ansvar, og bryr seg om miljøet. Denne sertifiseringen betyr at omsorg og respekt for miljøet er en integrert del av alle faser fra forarbeid til produksjon, og til emballasje, merking, handel og frakt.

SKANDINAVISK DESIGN

Visjonen for alle produktene våre, er at de legemliggjør de viktigste egenskapene til dansk design - en minimalistisk estetikk, design som følger funksjon, ærlighet i håndverket og oppmerksomhet på detaljer.

Det er denne estetikken som definerer designene våre hos Moonboon, og derfor overføres denne visjonen til vakre, tidløse produkter som er preget av en forbindelse til naturen.